Νυφικά μπουκέτα για κάθε γούστο

12:48 μ.μ. Posted In , , , , , , Edit This 0 Comments »
Το νυφικό μπουκέτο της Drew Barrymore
Roll over image to zoom
Το νυφικό μπουκέτο της Drew Barrymore
Στον τρίτο της γάμο περασμένο μήνα με τον Will Kopelman η Drew Barrymore φόρεσε Chanel. Το μπουκέτο της χαρακτηρίστηκε ως το πιο trendy floral look της χρονιάς. Για να δημιουργηθεί χρησιμοποιήθηκαν πεόνιες σε μοβ, φούξια και ροζ.
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες από το νυφικό μου. Ούτε ήξερα πως ακριβώς το ήθελα. Το μπουκέτο όμως το είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή: ονειρευόμουν μία ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα μπακαρά με κοντό κοτσάνι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μέσα μου είχα αυτήν ακριβώς την εικόνα. Και φυσικά αυτό το μπουκέτο κράτησα.

Το μπουκέτο που κρατάει η νύφη είναι το στοιχείο του γάμου που δίνει τις περισσότερες πληροφορίες για την προσωπικότητά της. Όλα τα υπόλοιπα υπόκεινται σε συμβιβασμούς: το νυφικό πρέπει να κολακεύει τις ατέλειες του σώματος, το μαλλιά πρέπει να αναδεικνύουν το προφίλ, ο στολισμός πρέπει να αρέσει στην πεθερά. Αλλά τα λουλούδια; Τα λουλούδια είναι δικά της.

 
 
                                                                         Τι διάλεξαν, λοιπόν, οι σταρ για το δικό τους γάμο; 
                                                                         Κάνουμε ζουμ στα ωραιότερα μπουκέτα που κράτησαν                                                         οι διάσημες νύφες τα τελευταία χρόνια.
 
 
                                                                         gamos
                                                                         πηγή : www.in.gr