Νυφικά μπουκέτα για κάθε γούστο

12:48 μ.μ. Posted In , , , , , , Edit This 0 Comments »
Το νυφικό μπουκέτο της Drew Barrymore
Roll over image to zoom
Το νυφικό μπουκέτο της Drew Barrymore
Στον τρίτο της γάμο περασμένο μήνα με τον Will Kopelman η Drew Barrymore φόρεσε Chanel. Το μπουκέτο της χαρακτηρίστηκε ως το πιο trendy floral look της χρονιάς. Για να δημιουργηθεί χρησιμοποιήθηκαν πεόνιες σε μοβ, φούξια και ροζ.
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες από το νυφικό μου. Ούτε ήξερα πως ακριβώς το ήθελα. Το μπουκέτο όμως το είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή: ονειρευόμουν μία ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα μπακαρά με κοντό κοτσάνι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μέσα μου είχα αυτήν ακριβώς την εικόνα. Και φυσικά αυτό το μπουκέτο κράτησα.

Το μπουκέτο που κρατάει η νύφη είναι το στοιχείο του γάμου που δίνει τις περισσότερες πληροφορίες για την προσωπικότητά της. Όλα τα υπόλοιπα υπόκεινται σε συμβιβασμούς: το νυφικό πρέπει να κολακεύει τις ατέλειες του σώματος, το μαλλιά πρέπει να αναδεικνύουν το προφίλ, ο στολισμός πρέπει να αρέσει στην πεθερά. Αλλά τα λουλούδια; Τα λουλούδια είναι δικά της.

 
 
                                                                         Τι διάλεξαν, λοιπόν, οι σταρ για το δικό τους γάμο; 
                                                                         Κάνουμε ζουμ στα ωραιότερα μπουκέτα που κράτησαν                                                         οι διάσημες νύφες τα τελευταία χρόνια.
 
 
                                                                         gamos
                                                                         πηγή : www.in.gr

Μπορείτε να χαρίσετε τον στολισμό του γάμου σας στους φίλους σας

7:40 μ.μ. Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »

Μπορείτε να χαρίσετε τον στολισμό του γάμου σας στους φίλους σας
Eπιτέλους έγινε ο γάμος σας όπως τον φανταζόσασταν!!!
Τελείωσε η δεξίωση χορεύοντας μέχρι το πρωί .......
Είχατε έναν υπέροχο στολισμό τόσο στην εκκλησία όσο και στην δεξίωση.
Τι θα κάνετε αυτές τις συνθέσεις με τα υπέροχα λουλούδια ;
Aπλά με μια κίνηση αγάπης μπορείτε να τα δώσετε σε συγγενείς και φίλους σας.
Ετσι για πολλές ημέρες όλοι θα θυμούνται πόσο μοναδικά πέρασαν στο γάμο σας....
Προσοχή όμως αν υπάρχουν γύαλες ή κάτι άλλο στο οποίο έχουν μπεί τα λουλούδια αυτά πρέπει
να επιστράφουν στον ανθοπώλη εκτός και αν έχετε χρεωθεί το κόστος τους.
Για όσους ψάχνουν οικονομικά πακέτα για να οργανώσουν και να κάνουν το γάμο τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία παρακάτω θα δώσουμε αρκετά links τα οποία πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν.

1.Φωτογράφοι γάμου
2.Μουσικη γαμου
3.Catering
4.Νυφικα
5.Μοδα
6.γαμος
7.gamos
8. Κοσμήματα
9.Γαμήλιο Ταξιδι
10.Μακιγιάζ
11.Σπίτι
12.Στολισμος γαμου

Γεγονός είναι ότι αν στην ανθοδιακόσμηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποχιακά λουλούδια αυτό είναι κάτι που θα δώσει μιά ιδιαίτερη πινελιά στον γάμο σας. Τα χρώματα και τα αρώματα των εποχιακών λουλουδιών θα δώσουν το κάτι παραπάνω στον στολισμό της εκκλησίας του αυτοκινήτου η του χώρου δεξίωσης.

Στολισμός δεξίωσης γάμου: πως θα γλιτώσετε τα πεταμένα λεφτά;

8:38 μ.μ. Posted In , , , , , , , Edit This 1 Comment »

Εν καιρώ κρίσης πως θα στολίσετε το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης χωρίς να σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι;

Το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για στολισμό του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης είναι τριαντάφυλλα, ορχιδέες, γλαστράκια, κεριά, τούλια, στεφάνια κ.λ.π. που σημαίνουν πολλά πολλά χρήματα.

Τι θα κάνετε όμως εν καιρώ κρίσης για να μη σας στοιχίσει ο στολισμός μια περιουσία; Αρχικά προτιμήστε λουλούδια που φυτρώνουν στην Ελλάδα (για να είναι πιο οικονομικά) και δεν μαραίνονται, όπως η ελιά, η λεβάντα κ.ο.κ. Έτσι και μερικοί καλεσμένοι σας θα πάρουν ένα αναμνηστικό γλαστράκι και εσείς δεν θα έχετε το άγχος μην χαλάσουν τα φυτά του στολισμού. Όσο για τα τούλια καλύτερα να τα αποφύγετε ακολουθώντας την τάση του μινιμαλισμού και για κεριά να χρησιμοποιήσετε απλά φαναράκια με ρεσώ τα οποία μπορείτε να νοικιάσετε μάλιστα από την εταιρία που σας διοργανώνει το γάμο. Απλά και οικονομικά.

via: queen.gr

Όλα για τη νυφική ανθοδέσμη

11:44 μ.μ. Posted In , , , , , , , Edit This 0 Comments »



Μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών η ανθοδέσμη που θα κρατάτε στο γάμο σας ίσως είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Όμως όλες οι ανθοδέσμες δεν είναι ίδιες. Το σχήμα, το στυλ καθώς και ο συνδυασμός του είδους και των χρωμάτων των λουλουδιών είναι στοιχεία τα οποία θα καθορίσουν την συνολική σας εικόνα. Ενημερωθείτε λοιπόν για τα βασικά στυλ ανθοδέσμης κι επιλέξτε αυτήν που θ' αναδείξει την προσωπικότητά σας και το ύφος του γάμου σας.

Κυκλική ανθοδέσμη
λουλουδιών σε κυκλική σύνθεση μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους. Μπορεί να είναι τελείως επίπεδη μοιάζοντας με δίσκο ή να δείχνει πιο αφράτη αν έχει πιο χαλαρό δέσιμο. Κωνική ανθοδέσμη Πολλά λουλούδια δεμένα κυκλικά δημιουργούν στο κέντρο μια κορυφή δίνοντας στο μπουκέτο ένα σχήμα που θυμίζει κώνο. Αυτό το απλό στυλ μπορεί να εξισορροπήσει την εικόνα της νύφης όταν το νυφικό της είναι έντονα διακοσμημένο.

Σφαιρική ανθοδέσμη
Διαφορετικά είδη λουλουδιών τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν μια αυστηρά σφαιρική δομή. Οι πέρλες ή οι κορδέλλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση αυτού του στυλ δίνουν στην ανθοδέσμη ακόμη πιο επίσημο ύφος. Bouquet Είναι ένα απλό μικρό μπουκέτο από λουλούδια του ίδιου είδους και χρώματος ιδανικό για νεαρές νύφες με ρομαντικό αλλά λιτό στυλ.

Τοξοειδής ανθοδέσμη
Ένα συνήθως είδος λουλουδιού δημιουργεί αυτό το μπουκέτο το οποίο αναπτύσσεται σε τοξοειδές σχήμα και συνδυάζει την αυστηρή με τη μοντέρνα γραμμή. Ανθοδέσμη καταρράκτης Πολλά είδη λουλουδιών τοποθετούνται συμμετρικά σε διάφορες ομάδες, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση ενός καταράκτη. Θεωρείται μια από τις πιο κλασικές ανθοδέσμες χωρίς να αποκλείεται ως επιλογή για έναν μοντέρνο γάμο.

Ανθοδέσμη σταγόνα
Μπουκέτο που θυμίζει το σχήμα σταγόνας και απαιτεί λουλούδια σε κοντινές χρωματικές αποχρώσεις ώστε να αποδίδει ένα αριστοκρατικό και κομψό αποτέλεσμα. Σε πιο ελεύθερο σχήμα, η ανθοδέσμη σταγόνα μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερα είδη και χρώματα λουλουδιών.

Ελεύθερη ανθοδέσμη
Αυτή η ανθοδέσμη μπορεί να αποτελείται από λουλούδια διαφορετικού είδους, χρώματος και μεγέθους ή ακόμη και από αγριολούλουδα . Η σύνθεσή της είναι ελεύθερη χωρίς να ακολουθείται κάποιο αυστηρό σχήμα και γιαυτό ταιριάζει πολύ σε casual γάμους.

Γραμμική ανθοδέσμη
Σ' αυτή την ανθοδέσμη πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα γραμμικά σχήματα που διαμορφώνονται από τη διάταξη των λουλουδιών και των φυλλωμάτων. Είναι κατάλληλη να ενδυναμώσει την εικόνα της νύφης που έχει επιλέξει ένα πολύ απλό νυφικό.

via: otenet.gr (Ελεάννα Χατζηιωάννου)

Τι συμβολίζουν τα τριαντάφυλλα ακόμα και στα όνειρα μας

4:15 μ.μ. Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »
Λίγα λουλούδια εσωκλείουν τόσες πολλές ερμηνείες όπως το τριαντάφυλλο, αφού η πληρότητα του άνθους του συμβολίζει τον πλούτο της ψυχής, η διαμόρφωση και η κατανομή των πετάλων του συμβολίζει την ολική τελειότητα και μυρωδιά κι η πληθώρα των χρωμάτων του συμβολίζει το απέραντο των συναισθημάτων. Όλα αυτά το μετατρέπουν σε ένα σύμβολο ολοκληρωτικό, της απόλυτης κατάκτησης και της τελειότητας. Το ίδιο το τριαντάφυλλο έχει κάτι το ιερό, αφού τα αγκάθια του μαρτυρούν τον ουρανό και τον σταυρό, την ευχαρίστηση και τον πόνο.

Πιο ακριβείς συμβολισμοί προκύπτουν από το χρώμα και τον αριθμό των πετάλων του. Το νούμερο συμβολίζει ένα σχέδιο εσωτερικό και μυστικιστικό και το χρώμα ένα πεδίο περισσότερο ανθρώπινο. Έτσι, τα λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αγνότητα και την αθωότητα, που στα όνειρα μπορεί να σημαίνει από την απώλεια της αθωότητας μέχρι και την προσμονή για έναν ευτυχισμένο γάμο. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν τον παθιασμένο έρωτα. Τα μπλε τριαντάφυλλα, συμβολίζουν την απίθανη κι ακατόρθωτη αγάπη και τα κίτρινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την απόλυτη ολοκλήρωση.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι σε πολλούς νέους είναι πολύ συχνό να βλέπουν ότι κοιτάζουν και θαυμάζουν τα τριαντάφυλλα, αλλά χωρίς να μπορούν να τα πιάσουν από φόβο προς τα αγκάθια, γεγονός, που εκφράζει το φόβο τους για τις σεξουαλικές σχέσεις.

Το να ονειρευτούμε ότι βλέπουμε ρόδο Δαμασκού (ροδή η Δαμασκηνή) να αναπτύσσεται στην άγρια φύση προμηνύει έναν γάμο στην οικογένεια..

Αν βλέπουμε ότι κάποιος μας δίνει ένα μπουκέτο από ρόδα Δαμασκού προμηνύει ότι θα βρούμε έναν πιστό κι αληθινό σύντροφο.

http://www.astrologer.gr

Λουλούδια για όλες τις εποχές και τους γάμους

3:04 μ.μ. Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »


Γεγονός είναι ότι αν στην ανθοδιακόσμηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποχιακά λουλούδια αυτό είναι κάτι που θα δώσει μιά ιδιαίτερη πινελιά στον γάμο σας. Τα χρώματα και τα αρώματα των εποχιακών λουλουδιών θα δώσουν το κάτι παραπάνω στον στολισμό της εκκλησίας του αυτοκινήτου η του χώρου δεξίωσης.

Για την Άνοιξη λοιπόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τουλίπες οι οποίες παράγονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ένας κατάλληλος συνδυασμός μπορεί να φέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακόμα οι ανοιξιάτικες Πασχαλιές σε άσπρους η μωβ χρωματισμούς μπορούν να ενταχθούν μέσα στα διακοσμητικά σας σχέδια για περισσότερο ρομαντικούς η θεματικούς γάμους. Επίσης ανοιξιάτικος είναι και ο Υάκινθος ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί στα τραπέζια της δεξίωσης σας μέσα σε γυάλινα βάζα και σίγουρα θα αναστατώσει με το άρωμά του τους καλεσμένους σας.

Μερικά χρήσιμα links για τα ανθοπωλεια και τα λουλουδια

1. ανθοπωλεια δωδεκανησου

2. ανθοπωλεια θεσσαλονικης

3. ανθοπωλεια πατρας

4. ανθοπωλεια ηρακλειου

5. ανθοπωλεια

6. ανθοπωλεια Ιωαννίνων

7. ανθοπωλεια Λαρισας

8. ανθοπωλεια Ξανθης

9. ανθοπωλεια σερρων




10. ανθοπωλεια αττικης



Για το Καλοκαίρι τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Παιόνιες που σε χρωματισμούς Ροζ η Λευκού η ακόμα ροδακινί η μαρόν θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας και επισημότητας στον γαμήλιο στολισμό. Αν θέλετε τώρα να προσδώσετε όγκο στην ανθοδιακόσμησή σας τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ορτανσίες σε λευκούς, ροζ, κόκκινους, μπλε, πράσινους χρωματισμούς που με τα μεγάλα και φουντωτά άνθη τους θα γεμίσουν ανετα το οποιοδήποτε σημείο στον χώρο που θα διακοσμήσετε.

Για το Φθινόπωρο τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ζίνιες σε κόκκινο, πορτοκαλί η κίτρινο που με το μεγάλο στρογγυλό λουλούδι τους θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στον γάμο σας. Ακόμα αν χρησιμοποιήσετε Γλαδιόλες σε παλ χρωματισμούς πορτοκαλι κοκκινου και μωβ θα προσδώσετε στην διακόσμησή σας ιδιαίτερη κομψότητα και χλιδάτο αέρα.

Μερικά blogs για στολισμους και λουλουδια

1. MD Flower and Art

2. Love and Marriage

3. Μαρία Μπόγρη

4. Bonsai

5. Ellies speaking roses

6. Paterakis

7. Artistic Floral

8. Eva’s Garden

9. Eden Flower and Deco

10. The Glam in the City

11. Διάνθισμα

13. Art Flower

Για τον Χειμώνα τώρα η Αμαρυλλίς δεμένη σε ένα ωραίο συνδυασμό μπουκέτου με το λουλούδι της σε συνδυασμό χρώματος λευκού απαλού ροζ και βυσσινί θα δώσει μια μοναδικότητα στον στολισμό. Τέλος η Ανεμώνη ένα μεγάλο και μοναδικό Λουλούδι σε χρωματισμούς Λευκό αλλά και κόκκινο μωβ η ροζ δίνει αν την χρησιμοποιήσετε σε ανθοδέσμη ιδιαίτερη ρομαντική αίσθηση.
γαμος γάμος ΓΑΜΟΣ gamos

Οι ανθοστολισμοί και ο γάμος σημερα

5:22 μ.μ. Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »
Στην χώρα μας γίνονται περίπου πενήντα με εξήντα χιλιάδες γάμοι κάθε χρόνο τα
τελευταία χρόνια. Ο γάμος στιγμή χαράς για όλους τους ανθρώπους έχει γίνει στα
χρόνια που ζούμε και μέσα στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες όπως έχουν
διαμορφωθεί τα τελευταία δύο χρόνια σε γάμος μετ' εμποδίων κάτι που
προβληματίζει όλα τα νέα μελλόνυμφα ζευγάρια λόγω της εργασιακής και κατά
συνέπεια οικονομικής αβεβαιότητας με την οποία προσδοκούν το μέλλον τους.



Επειδή όλες οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον γάμο έχουν επίγνωση της
ρέουσας κατάστασης έχουν επιδοθεί σε μια αναπροσαρμογή τιμών και υπηρεσιών έτσι
ώστε να είναι δυνατή η οργάνωση του γάμου από όλους τους δυνατούς
προυπολογισμούς των ζευγαριών που ειναι απολύτως φυσιολογικό να ακολουθούν
πτωτική τάση λόγω των δύσκολων ημερών που ζούμε.
 Πάρα πολλά χρήσιμα άρθρα μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω blogs:
1. αιθουσες δεξιώσεων
2. γαμηλια ταξιδια
3. προσκλητήρια
4. νυφικα
5. ενδυματα
6. μακιγιαζ γαμου
7. γαμος
8. ανθοπωλεια
9. λιστα γαμου
10. οργανωση γαμου


Η σωστή πληροφόρηση είναι εκείνη που θα βοηθήσει ένα μελλόνυμφο ζευγάρι να
μπορέσει να διοργανώσει σωστά αλλά και οικονομικά τον γάμο του, επειδή τα
περισσότερα ζευγάρια η αν θέλετε οι περισσότεροι γάμοι γίνονται εντός του
καλοκαιριού παρακάτω σας δίνουμε τους συνδέσμους εκείνους που θα σας βοηθήσουν
να βρείτε τους ανάλογους επαγγελματίες η εταιρείες ωστε να προλάβετε να
διοργανώσετε τον γάμο σας

1. μπομπονιερες
2. προσκλητηρια
3. κεντρα αισθητικης
4. γαμπριατικα κοστουμια
5. ξενοδοχεια
6. μακιγιαζ
7. γαμος
8. φωτογραφοι
9. βαπτιστικα
10. κοσμηματοπωλεια
Μπορούν λοιπόν όλοι οι μελλόνυμφοι που θέλουν να οργανώσουν τον γάμο τους αφού
έχουν καταλήξει με τον προυπολογισμό τους να συζητήσουν και να ζητήσουν
προσφορές για όλες εκείνες τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν ουτως ώστε να
καταλήξουν εμπρόθεσμα στις αποφάσεις τους για την καλύτερη διοργάνωση του γάμου
τους.